Ett hunddagis där min hund trivs riktigt bra

Tjenare, hallå, hej, hoppas ni alla har haft en bra dag hittills och att den bara blir bättre. Själv har jag haft en helt underbar start på dagen och ser nu fram emot att jag slutar jobbet så jag kan hämta min hund på hennes hunddagis i Huddinge, sen ska vi gå hem och njuta av vårsolen tillsammans. När ni har läst färdigt det här inlägget kanske ni är ytterligare intresserade av hunddagiset, om det är fallet kan ni läsa vidare här.

Jag köpte min hund för snart tre år sedan och jag har inte ångrat det en sekund, hon har verkligen blivit min bästa vän och livspartner. Allt med henne har alltid löst sig så smidigt, det har aldrig varit några svårigheter. När hon kom hem till mig tog jag ut min semester för att kunna lära henne alla grunder, jag tränade henne så hon skulle bli rumsren och ensamtränade henne en hel del. Ingen av delarna var någonsin svårt, hon är riktigt smart och snabblärd. Det som kom till att bli ett bekymmer var dock när jag skulle tillbaka till jobbet efter min semester, jag hade redan märkt på henne att hon inte uppskattade att vara ensam längre än någon timme. Det fick mig att leta efter ett hunddagis i Huddinge där hon kunde vara under min arbetsdag tills jag kunde hämta henne och vara med henne hela kvällen. Jag hittade fort KaNos Trim & Dagis AB, jag hade riktigt tur att de hade några få platser lediga. Jag fick en av de lediga platserna för min hund, jag behövde inte längre oroa mig över en dagslösning för henne. Hon trivs riktigt bra på sitt hunddagis i Huddinge, vilket gör att jag är nöjd med dem och deras jobb och därmed även kan rekommendera dem till alla er hundägare där ute.